Curriculum Vitae

Logo Internetiq

Internetiq

Jul 2015 t/m heden - Online Marketing Adviseur

Sinds 1 juli ben ik full-time werkzaam bij Internetiq als Online Marketing Adviseur.

Na een succesvolle periode bij Stage Entertainment wil ik mij graag meer gaan focussen op internet en te werk gaan aan de bureauzijde.

Mijn werkzaamheden bij Internetiq zijn vooral gericht op het genereren van verkeer en leads naar klanten. Zo ben ik verantwoordelijk voor meerdere accounts en ben ik actief met SEA, SEO, analyseren en rapporteren, maar ook beheer ik de websites, ben ik in te huren als fotograaf en als klap op de vuurpijl maak ik ook nog drukwerk op.

Naast mijn gebruikelijke werkzaamheden werk ik ook samen met twee stagiaires.

Logo Stage Entertainment

Stage Entertainment

jan 2014 t/m jun 2015 - Online Marketing

De eerste acht maanden van mijn periode bij Stage Entertainment Nederland (Voorheen Joop van den Ende Theaterproducties) was ik stagiair op de Online afdeling. Ik was verantwoordelijk voor de content van de website www.musicals.nl en de websites van de producties. Bijna alle informatie die online staat op de websites van Stage Entertainment Nederland wordt beheerd door de Online afdeling en dat was dan ook mijn voornaamste bezigheid.
Naast de webcontent ben ik verder actief geweest met het bedenken, creëren en uitvoeren van advertentie campagnes voor de producties. Ik heb advertentie-campagnes ontworpen, gecreëerd en geanalyseerd voor Search, Display en Social. Als beroepsproduct heb ik voor één van de musicals een onderzoek gedaan naar de zoekmachine optimalisatie.

Na mijn stageperiode ben ik een halfjaar in dienst geweest om mee te kunnen werken aan de ontwikkeling van de nieuwe website, www.stage-entertainment.nl. Hier was ik in een team medeverantwoordelijk voor het verzamelen van alle webcontent en dit te herschrijven en te optimaliseren voor de nieuwe omgeving. In deze periode heb ik erg veel geleerd over projectplanning en werken in teamverband met de techniek Scrum.

Mijn "Stage Experience" ging in februari 2015 de laatste fase in waarin ik onderzoek deed naar de online beleving van de bezoekers. Uit dit onderzoek komen aanbevelingen over hoe Stage Entertainment Nederland de theaterbezoeker van meer dienstverlening kan voorzien door middel van online technieken om zo de theaterbeleving te intensiveren.

Logo MVPromos

MVPromos

sept 2011 t/m jun 2015 - Online Marketing / Eigenaar

In 2011 heb ik mijn eigen onderneming opgericht: MVPromos.nl en werk sinds 2013 samen als v.o.f. met Youri en Joost.

MVPromos is een klein, full-service internet bureau. Dat betekent dat wij graag sparren over alle mogelijkheden die het Internet aanbiedt. Zo zijn wij 100% inzetbaar voor websites; zowel het design (geschikt voor alle apparaten), als de functionaliteiten zijn voor ons gesneden koek, maar ook altijd nog de lerende uitdaging. Ik heb zowel backend, als frontends developed

Naast het leveren van de websites kunnen wij online campagnes bedenken, ontwerpen en uitvoeren, zowel social, display, als search advertenties. Ook denken wij graag mee met de contentstrategie. In al deze verschillende fases en campagnes ben ik actief.

Dit heeft mij natuurlijk heel veel geleerd over het internet en hoe ik dat kan gebruiken. Het heeft mij ook veel meer kennis gegeven over het onderhouden van financiën, het verdelen van werk, taken en verantwoordelijkheden en het sluiten van deals.

Het is een klein bureau, maar een levensgrote ervaring.


×