Vaardigheden

Google Partner

Om klanten te voorzien van de beste service heb ik mijzelf gecertifeerd voor zowel Google Awords, als Google Analytics en ben daarmee een Officiële Google Partner. Bekijk mijn profiel op Google Partners voor de behaalde certificeringen.

Adobe Creative Cloud

Online Marketing gaat al jaren over beeld. Hierdoor heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in programma’s als Adobe Photoshop, Flash en Edge Animate en, door mijn hobby-fotografie, nu ook in Lightroom.

Fotografie

Ik ben geen professional, maar wel erg gepassioneerd over goede fotografie. Het begon met Photoshop, maar nu ga ik ook vaak ‘gewapend’ met camera, lensen en statieven op stap. Ik heb zelfs al een zakelijke photoshoot voor een klant gedaan!

E-Commerce

Online verkopen is niet lastig, als je maar weet wat je doet en als je analyseer! Daarom heb ik het Google Analytics examen gevolgd en gehaald. Analyseren + Optimaliseren + Uitvoeren.

Web Editing

Voor verschillende websites, groot en klein, heb ik aan de basis gestaan van de (door)ontwikkeling van de online presence. Ik heb hierdoor veel ervaring opgedaan in HTML, CSS, PHP, MySQL, FTP en meer.

WordPress CMS

Bijna alle websites waar ik aan heb geholpen zijn ontwikkeld met het WordPress CMS. Door deze jaren aan ervaring weet ik als geen ander hoe het content management systeem werkt.

Laatste projecten

Laatste berichten

Twitter tips

Vastgelopen op Twitter? Gebruik Twitter zo!

Tags : 

Twitter is een medium wat door veel mensen in gebruik is. Miljoenen gebruikers twitteren nog meer miljoenen tweets per dag en vol enthousiasme starten veel mensen met dit medium. Op een gegeven kan de spreekwoordelijke koek alleen op zijn en wat moet je dan? Hoe kan je weer vol enthousiasme en energie ertegenaan twitteren? Ik

Read More

Content Marketing Strategie: breng je social media inspiratie in kaart

Tags : 

Op netwerkborrels krijg ik, als online marketeer zijnde, vaak de vraag hoe ik content kan bedenken, omdat ze het zelf zo ongelofelijk moeilijk vinden om content te verzinnen voor hun bedrijf. Het eerste wat ik altijd vertel is dat je geen berichten plaats voor sales, maar om je merk te verstevigen, een brand te bouwen

Read More
Facebook Adverteren

Small business: zo gebruik je Facebook!

Tags : 

Facebook is nog steeds hot. Ondanks dat de groei er inmiddels uit lijkt te zijn, willen toch nog steeds veel bedrijven gebruik maken van het sociale netwerk. Logisch, het bereik is nog steeds inmens. En zo zijn er ook veel beginnende (en de kleinere) ondernemers die beluiten dat ze Facebook moeten gebruiken om met de

Read More

May the Force be with you

Genoeg gezien en je wil mij spreken?

×