Facebook fanpages koppelen

  • 0

Facebook fanpages koppelen

Tags : 

Per ongeluk twee fanpages aanmaken.

Het kan zomaar gebeuren.

En daarom dat ik nu deze post heb geschreven. Het kan namelijk knap lastig zijn om meerdere fanpages bij te houden, vooral als je er per ongeluk twee hebt aangemaakt om hetzelfde onderwerp. Het kan alleen zo zijn dat je 99 likes op de ene heb en 256 op de andere. Het is zonde om één van de twee te sluiten, maar ze beiden bijhouden kan, naar mate ze zullen groeien, steeds vervelender worden. Daarom ga ik in deze blog uitleggen hoe we die Facebook fanpages koppelen. Voor deze blog gebruik ik de pagina van MVPromos, indien je die nog niet “liked”, ga je gang! 😉

LET OP! De pagina’s die je wil samenvoegen moeten hetzelfde onderwerp hebben en dezelfde naam. Kortom Most Valuable Promotions en MVPromos zouden niet samengevoegd kunnen worden. Máár, wanneer één van de twee pagina’s nog geen 100 likes heeft is het mogelijk om de naam nog te veranderen. Het is ook belangrijk Facebook als jezelf te gebruiken en niet als pagina. Dit kan je controleren door boven in de hoek te kijken. Zie je daar jezelf? niks veranderen! Zie je daar een page? Even op het radertje klikken en  Facebook gebruiken als mezelf.

Stap 1: Ga naar pagina instellingen bewerken.

Facebook pagina instellingen

Als je klikt naar deze pagina dan kom je bij veel instellingen uit voor je pagina en daar zie je het volgende:

Facebookpages samenvoegen

Nadat je hier op klikt wordt er een kleine omschrijving weergegeven en kan je klikken op dubbele pagina’s samenvoegen.

Daarna komt er een pop-up scherm met alle mogelijke pagina’s. Hier worden alleen de pagina’s getoond die daarvoor in aanmerking komen. Kortom, dezelfde naam en hetzelfde onderwerp. Je klikt het vinkje aan achter de pagina die je wil samenvoegen met de pagina waar je mee begon en dan klik je op Merge Pages.

Nog een kleine aantekening: Wanneer je dit doet gaat alle inhoud van de dubbele pagina verloren en permanent verwijderd. Kortom, begin met de pagina waar je alle inhoud van wil bewaren en merge deze met de kleinere pagina!

Et Voilá! Het is geregeld en gedaan.

 

Nog niet helemaal duidelijk? Neem contact op of reageer hieronder, ik help graag!


Leave a Reply

Live hulp nodig?

U heeft vragen over Google, adverteren, uw website of iets anders waar ik u mee van dienst kan zijn? Neem dan contact met mij op via het formulier. Dan kan ik binnen 24 uur inhoudelijk op uw vraag reageren. Lukt het dan nog niet? Dan zoeken we snel verder!

Neem contact op

Marco Vogelezang

Marco Vogelezang

Marco is Online Marketing Specialist bij Internetiq en is gespecialiseerd in zoekmachine marketing, Facebook Advertising en Online Reputatiemanagement. Met een passie voor internet, games en Star Wars is hij waarschijnlijk de grootste nerd bij Internetiq!

Bekijk volledig profiel →

Recente reacties

    ×