Hoe maak je een Showcase pagina aan?

  • 0
Showcase-pagina-maken-op-Linkedin

Hoe maak je een Showcase pagina aan?

Tags : 

In een eerder artikel heb ik omschreven wat een showcase pagina is en hier ga ik omschrijven hoe je er eentje aan kan maken. Voordat je begint, bedenk eerst welke onderdelen uit je bedrijf een showcase page nodig hebben. Heb je het namelijk niet nodig, kan je het beter bij je eigen company page houden. Een showcase pagina moet ook weer apart worden onderhouden en als je het niet als noodzakelijk beschouw dat een bepaalde tak in je bedrijf zijn eigen exposure moet hebben, dan raad ik je af het aan te maken.

Stap 1: Ga naar je company page en maak een showcase page aan

Bezoek je company page en bij edit of bewerken klik je op ‘create a Showcase page’ of op ‘showcasepagina maken’.

Voorbeeld aanmaken Showcase pagina

 

Stap 2: Geef de Showcase Pagina een naam

Hier moet je opletten; de naam die je kiest kan niet worden aangepast en staat ook in de url.

naam geven aan showcase page

Stap 3: Vul de page verder aan

In het volgende scherm kom je in de bewerkmodus van je showcase page en dan kan je alles gaan invullen. Je kan een logo en coverfoto uploaden en natuurlijk een introtekst van max. 200 tekens toevoegen.

Showcase page opvullen

Stap 4: Publiceren en updates plaatsen maar!

Check hoe de page eruit. Verder geen veranderingen meer nodig? Dan kan je nu beginnen met het posten van updates en het delen van je nieuwe page met je netwerk.

De zojuist door mij aangemaakte is hier terug te vinden.

Vragen over het aanmaken van een nieuwe showcase pagina? Of klopt er iets niet? Reageren kan hieronder en ik probeer zo duidelijk mogelijk te reageren.


Leave a Reply

Live hulp nodig?

U heeft vragen over Google, adverteren, uw website of iets anders waar ik u mee van dienst kan zijn? Neem dan contact met mij op via het formulier. Dan kan ik binnen 24 uur inhoudelijk op uw vraag reageren. Lukt het dan nog niet? Dan zoeken we snel verder!

Neem contact op

Marco Vogelezang

Marco Vogelezang

Marco is Online Marketing Specialist bij Internetiq en is gespecialiseerd in zoekmachine marketing, Facebook Advertising en Online Reputatiemanagement. Met een passie voor internet, games en Star Wars is hij waarschijnlijk de grootste nerd bij Internetiq!

Bekijk volledig profiel →

Recente reacties

    ×